top of page
Robert&Janine-ByMaritFotografie-213.JPG

 

Magnifique Weddingplanners biedt 4 pakketten aan:

Magnifique I | Wedding A-Z

De organisatie & styling van jullie dag geven jullie helemaal in magnifieke handen. Jullie kunnen met een gerust hart gaan klussen of gewoon relax genietend naar jullie bruiloft toeleven. Wij gaan aan de slag met alle voorbereidingen en zorgen voor een magnifieke dag!

Magnifique II | Ceremoniemeeester

Hebben jullie locatie(s) & leveranciers geregeld en is styling op locaties geen vereiste? Kies dan voor ons ceremoniemeesterpakket. We bereiden jullie grote dag tot in de puntjes voor!

Magnifique III | Styling

Hebben jullie al een ceremoniemeester, maar mag de locatie aangekleed worden in jullie style? Helemaal naar jullie wens willen wij dit met veel plezier verzorgen! Ook het bloemwerk voor de styling zit in dit pakket. Zo hoeven we niks uit te besteden en komen er geen extra kosten bij. 

Magnifique IV | Pakket op Maat

Hebben jullie niet alles uit een pakket nodig of net een beetje uit het andere pakket erbij? Alles is mogelijk bij Magnifique! Wij denken daarin graag met jullie mee, zodat we helemaal op maat kunnen aansluiten bij jullie wensen & budget!

In onze brochure wordt ieder pakket uitgebreid toegelicht, vraag deze dus in ons contactformulier aan voor meer info!

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen en onze mogelijkheden. We maken daarna een overzicht van jullie wensen en een prijsopgave. Dit alles is helemaal vrijblijvend èn gratis!

En.. tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie gelijk ervaren of de klik er is. Dat is namelijk zeker net zo belangrijk! Je moet wel iets (en niet zomaar iets!) met een gerust hart uit handen kunnen geven. En wij doen er alles aan om helemaal naar jullie wens  magnifiek werk te leveren!

Daarom.. beslissen jullie daarna zelf of èn wat wij voor jullie mogen betekenen!

Foto: By Marit Fotografie
bottom of page